Center Parcs 53

Center Parcs: de ideale plek voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie. Hier staat alles in het teken van de behoefte om samen te zijn.

Je staat er misschien niet bij stil, maar ook een goede bewegwijzering draagt hieraan bij. Als gasten hun weg gemakkelijk kunnen vinden in en om het park, dan zorgt dat voor een vlotte doorstroom van bezoekers, leveranciers en verkeer.

Center Parcs 44
Center Parcs 59
Center Parcs 41
Center Parcs 5

Concept, projectmanagement en uitvoering

MH Roadstyling voorziet een groot deel van de toeristische parken van de populaire keten in Nederland, België, Duitsland én Frankrijk volledig van nieuwe signing. Een zeer omvangrijk project dat we gefaseerd realiseren. Wij denken conceptmatig mee, maken een routingplan en nemen het projectmanagement, productie en de uitvoer voor onze rekening.
Center Parcs 57
Maatwerk in eigen huis.
Center Parcs 54
Center Parcs 55
Center Parcs 52

Unieke Center Parcs uitstraling

Om een unieke Center Parcs uitstraling te bewerkstelligen is er niet gekozen voor standaard bewegwijzering, maar voor maatwerk producten. Hiervoor is specialistische kennis en vakwerk nodig waarin we vanuit eigen capaciteit voorzien. Zuilen, borden, pijlen, prints, gevelletters en verkeersborden, je kunt het zo gek niet bedenken. Wij geven alles in eigen huis vorm en monteren het op locatie.
Center Parcs 5
Center Parcs 22
Center Parcs 23
Center Parcs 8
Center Parcs 36

Signing centrale gebouwen

Naast de buiten bewegwijzering worden de gebouwen in de parken zowel van binnen als van buiten onder handen genomen en voorzien van (verlichte) signing en binnen bewegwijzering.
Center Parcs 3
Center Parcs 16
Center Parcs 42
Center Parcs 26

Dromen komen tot leven

Regelmatig worden luxe cottages door ons voorzien van een flinke interieur upgrade door middel van vloer- en wandvisuals. Een echte astronaut tegen het lijf lopen, spelen op een ijsberg of slapen in een jungle. Wie wil dat nou niet!?
Center Parcs 49
Center Parcs 50
Center Parcs 47
Center Parcs 4
Center Parcs 45
Center Parcs 6
Center Parcs 40
Center Parcs 39
Center Parcs 38
Center Parcs 18
Center Parcs 9
Center Parcs 10
Center Parcs 37
Center Parcs 16
Center Parcs 19
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor bewegwijzering, buitenreclame of interieur? Neem direct contact met ons op.

Center Parcs 34
Vergelijkbare projecten