DOC eindresultaat A

Sky high bij Designer Outlet Roermond

De hoge mast, die bij Designer Outlet Roermond al van veraf zichtbaar is, was aan vernieuwing toe. Daarom hebben wij de volledige signing vervangen. Deze omvangrijke klus vroeg om een goede voorbereiding en overleg met diverse instanties.

Doc M

Veiligheid boven alles

Sommige klussen proberen we in de avonduren uit te voeren, zodat zo min mogelijk instanties er hinder van ondervinden. Maar vanwege de hoogte van deze zuil en de veiligheid was er absoluut daglicht nodig en daarom vonden de werkzaamheden overdag plaats. Om alles in goede banen te leiden werden er vooraf (in overleg met Designer Outlet Roermond) goede afspraken gemaakt met de gemeente, de provincie en de hulpdiensten. Vanwege de veiligheid is ook de N280 op twee momenten gedeeltelijk afgesloten geweest.

Doc I
Het omhoog en omlaag takelen van het logo.
Doc kraan
Werkzaamheden tot een hoogte van 35 meter.
Doc K
Het Designer Outlet logo werd in delen omlaag getakeld.
IMG 7427

Meerwaarde MH

We hebben met ons veelzijdige team alle benodigde kennis en expertise in huis om deze klus te klaren. Vijf monteurs hebben hier ruim twee weken aan gewerkt. Het logo van circa 8 bij 8 meter werd getild met een telekraan en begeleid door diverse hoogwerkers. De oude geprinte doeken zijn vervangen door nieuwe blanco doeken voorzien van translucent folie. Dit zorgt voor een langere levensduur en veel intensere kleuren, zowel overdag als ‘s nachts.

Doc O
Doc C
Doc G
Doc J
Doc K
IMG 7437
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

Chapeau voor onze collega's

De oude TL-verlichting is ook vervangen voor duurzame LED. Daarnaast zijn er van zes rechthoekige lichtbakken de doeken, folies en verlichting vervangen en zijn er nog vier volledig nieuwe spandoeklichtbakken bij geplaatst. Chapeau voor onze collega's, die tot 35 meter hoogte te werk gingen!

Bekijk hieronder de aftermovie ⬇️

DO Cstill
Vergelijkbare projecten