Holbox 01

Zeg je karton dan zeg je Holbox. Met grote liefde maken ze de meest verrassende producten uit karton. Het aftellen voor de verhuizing is begonnen: dit jaar gaan ze hun duurzame en supermoderne nieuwbouwlocatie betrekken en ze hebben MH als specialistische partij ingeschakeld om de buitensigning te verzorgen.

Holbox 03
Groot verlicht logo - doosletters van drie meter hoog - boven de entree.
Holb11a
Kleiner logo - maar nog steeds behoorlijk groot - aan de zijkant van het pand.
Holbox night b

Uitdagende klus

Grote drie meter hoge verlichte letters werden voor een raampartij gemonteerd wat een behoorlijk technische klus was, maar dat kun je aan ons overlaten. Vooraf is er een constructie bedacht en in samenspraak met het bouwbedrijf zijn er twee stalen balken geplaatst waartegen wij de doosletters konden monteren. Een maatwerk opdracht die misschien eenvoudig oogt, maar de letters zijn maar liefst 3 meter hoog. Wij hebben zoveel vakkennis in huis dat je ons deze opdracht kunt toevertrouwen.

Holbox 08

Groot - groter - grootst

Holbox is jarenlang gevestigd geweest in Echt, maar nu verhuizen ze binnenkort naar Roermond en keren ze terug naar hun roots. Het gloednieuwe pand in Roermond is dubbel zo groot. Niet alleen het pand is groot, ook de twee verlichte gevellogo's zijn enorm, zodat ze van veraf goed zichtbaar zijn.

Met een hoogwerker en de nodige voorbereidende werkzaamheden werden de gevelletters vakkundig gemonteerd, zonder zichtbare constructie. Ook de verticale spijlen zijn exact uitgemeten zodat deze vóór de kozijnen vallen en nagenoeg onzichtbaar zijn.

In weer en wind gingen onze monteurs aan de slag om de grote letters één voor één te monteren op de gevel van het nieuwe pand.

Holb13
Duurzame ledverlichting verlichten de doosletters.
IMG 1212a
Montage gebeurt letter voor letter.
Holbox 03
Eindresultaat.

Een goed begin...

Een goed begin is het halve werk. Daarom bereiden wij een montage op locatie altijd goed voor. Allereerst door uitvoerig overleg met klant en bouwbedrijf. De constructies, letters en elektra worden in huis voorbereid, van boutjes tot montageframes en mallen. Onze monteurs komen dan op locatie niet voor verrassingen te staan.

Holb17

Duurzaamheid

De volledige focus ligt bij de nieuwe vestiging op duurzaamheid. Ook wij gaan voor duurzaam, zowel qua werken als materialen. Daarom ook de keuze voor duurzame ledverlichting. De speciale day&night folie zorgt ervoor dat de letters overdag donker zijn en 's avonds wit uitstralen.

Deze gevelletters zijn met speciale 'bussen' gemonteerd door de dampdichte geïsoleerde gevelbeplating, zodat ook hier geen constructie zichtbaar is. Chapeau voor de fraaie afwerking!

Holbox night a
Vergelijkbare projecten