11

We hebben een mooi ontwerp gepresenteerd om de buitenzijde, entree en kantoren bij Schoonmaakbedrijf R. Janssen te moderniseren.

De werkzaamheden zijn inmiddels afgerond en er is een geheel nieuwe beleving ontstaan.

04
09B

Gedachte

Directeur René Janssen wilde het dienstenpakket van Janssen Schoonmaak doorvertalen naar hun werkomgeving, zodat je meteen een 'clean' gevoel krijgt als je bij de #schoonmaakhelden binnenstapt. Een ware beleving moest het worden met onder andere geur, kleur en natuur. Een duurzame omgeving, en dat is gelukt.

03

Metamorfose

We hebben een concept neergelegd voor de restyle van het volledige pand. Zowel het interieur als de buitenzijde. Natuurlijke materialen, duurzaamheid en een groene omgeving zorgen voor een hedendaagse uitstraling.

Alle deuren zijn voorzien van mooie matzwarte interieur folie wrap, waardoor deze uitzien als nieuw. De teksten en iconen maken duidelijk wat zich waar bevindt en de groene kleur sluit mooi aan bij het natuurlijke groen.

Voor en na!

De metamorfose van de deuren. Strakke zwarte deuren. Een mooie bijkomstigheid: geen gedoe meer met schilderen.

Voor na 2
07

Natuur in huis halen

Voor Janssen Schoonmaak was duurzaamheid erg belangrijk. Met materialen, geuren, natuur en licht wordt deze groene wereld gecreëerd. Er is een groot lichtscherm geïntegreerd bij de entree. Hier blijf je naar kijken. Daarnaast wijst het groene licht je de weg naar het juiste kantoor.

Naast visuals met natuurlijke prints hebben we ook echte natuurwanden voorgesteld in het concept. Hiermee halen we buiten naar binnen, waardoor de werkomgeving een echte upgrade krijgt.

09B

Nieuwe balie

De eyecatcher is wel de nieuwe entree met wand en balie van hout, met het verlichte logo erin verwerkt. Mooi maatwerk door onze vakmensen!

De buitenzijde meer zichtbaar maken

Net even dat beetje extra aandacht bij een entree kan het verschil maken. Omdat het best een groot pand is en bezoekers 'achterom' parkeren, was het niet duidelijk waar de ingang was. Hier hebben we wat meer aandacht aan gegeven, waardoor de ingang nu meer opvalt. Ook zijn deels de raampartijen aangepakt zodat je niet meer alles ziet wat binnen op de grond staat. Met een subtiele bewegwijzering leiden we de bezoeker naar de entree.

Voor na
00
01janssen
Image00022

Ook interesse in een upgrade van uw bedrijf? Wij helpen u graag!

Vergelijkbare projecten