Medtronic

De locatie van Medtronic in Heerlen is weer helemaal bij de tijd!

Een fraaie ledverlichting siert het pand en laat zien hoe groot deze vestiging van Medtronic is. Op de hoek van het distributiecentrum hebben we een ‘ark’ omhoog getrokken. Deze hangt op 13 meter hoogte en is aan beide zijdes 22 meter breed. De ark is een opgedikte rand die bekleed is met aluminium plaatwerk, gecoat in de huisstijlkleur van Medtronic. Om het geheel extra aandacht te geven hebben we tegen de binnenrand van de ark een led-lichtlijn gemonteerd waardoor de ark lijkt te zweven. De led-lijn loopt ook door op beide zijdes van het pand en accentueert hoe groot dit gebouw is… maar liefst een slordige 260 meter led-lijn!

Medtronic

Een mooi staaltje werk van onze monteurs, die voor deze klus een speciale telescoop hoogwerker van Boels Rental gebruikten met een extra groot werkplatform, zodat ze wat meters konden overbruggen. Vergeet daarnaast niet dat de verlichting aan de binnenkant natuurlijk ook aan elkaar gelust moest worden, zowel in hoogte als lengte. Ook dit was een hele klus, omdat binnen allemaal stellingen staan. Hiervoor werd een passende schaarhoogwerker gebruikt. Wij als MH zoeken altijd naar de beste oplossing en zorgen dat de klant er geen hinder van ondervindt!

IMG 4740 A4
IMG 20210217 WA0035
IMG 4761
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor buitenreclame, bewegwijzering en interieur? Neem direct contact met ons op.

Vergelijkbare projecten