IMG 9093

Het Terhills terrein in Maasmechelen is zeer uitgestrekt met vele vormen van toerisme. Om bezoekers in goede banen te leiden, hebben wij de routing in kaart gebracht, een plan opgesteld en dit ontworpen, vervaardigd en geplaatst.

IMG 9054

Omvangrijk gebied

Er is veel recreatie bij Terhills: een hotel, vakantiepark, waterski, sauna en mooie natuur met wandel- en fietspaden. Het terrein is zeer omvangrijk en er zijn veel mogelijkheden om je te verplaatsen, bijvoorbeeld per auto, te voet, per shuttlebus of e-step. Het gebied heeft ook een aantal aanrijroutes, wat het complex maakt om dit alles voor de bezoeker duidelijk te maken. Aan ons de taak om hier een mooi geheel van te maken.

De drie toegangswegen

De drie aanrijroutes naar het park hebben ieder een eigen 'gate' gekregen, met een eigen benaming en een herkenbare kleur, die gerelateerd is aan de huisstijl van Terhills. Als je eenmaal voorbij een gate bent, zie je duidelijk welke recreatiemogelijkheden zich hier bevinden.

IMG 9083
Zuil bij ingang oost.
IMG 9099
De drie Terhills ingangen zijn goed vindbaar.
IMG 9155
Eenmaal binnen de gate zie je duidelijk welke recreatie zich hier bevindt.
IMG 9132

Wayfinding op het park

Wanneer je de gate voorbij bent, word je duidelijk naar de gewenste plek geleid en is duidelijk wat wel en niet mag. Dit gebeurt door middel van bewegwijzering, parkeer- en verbodsborden, plattegronden en grondstickers. De juiste locatie hiervoor bepalen, is van wezenlijk belang.

IMG 9108
IMG 9135
IMG 9156

Productie in eigen huis

Wij begeleiden het project van begin tot eind. We starten met het terrein in kaart te brengen, maken een plan van aanpak en gaan dan aan de slag met het uitzoeken van materialen en maken een daadwerkelijk ontwerp. Onze productie zorgt voor een perfecte uitvoering en afwerking. Tot slot monteren onze vakmensen alles op locatie. Wij nemen uw zorgen graag uit handen, u heeft er geen omkijken meer naar.

Bijzonderde zebra

Terhills heeft ook een echte eyecatcher! Een '3D' zebra. Niet alleen functioneel, maar zeker ook een bezoekje waard. In plaats van een gewone zebra hebben we deze dus extra bijzonder gemaakt. Ondanks dat het een plat vlak is, lijkt deze zebra toch 3-dimensionaal. We denken ook in mogelijkheden!

IMG 9138
IMG 9136

Terhills, met al zijn mooie recreatiemogelijkheden, ligt in België op een half uurtje rijden van Sittard. Een bezoekje is zeker de moeite waard. Je waant je echt even helemaal weg.

Vergelijkbare projecten