Westrom

Akoestische panelen Westrom

Bij Westrom werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om voor hen een zo prettig mogelijke werkruimte te creëren zorgden wij voor een prikkelarme en creatieve omgeving. Een prikkelarme en creatieve werkomgeving helpt je te concentreren op je werk. Om die reden heeft Westrom ons gevraagd de akoestiek van hun bedrijfsruimtes en productiehal te verbeteren.

Zips 154
Zips 183

Akoestische panelen

Doormiddel van akoestische panelen hebben wij een prettige werkomgeving gerealiseerd. Hiervoor produceerden en monteerden we ruim 1.500 m2 aan plafond- en wandpanelen in de bedrijfsruimte van Westrom. Voor de productiehal hebben we gekozen voor 40 mobiele akoestische dividers. Doordat deze verplaatsbaar zijn, zijn ze makkelijk inzetbaar om werkruimtes groter en kleiner te maken. Daarnaast kunnen ze multifunctioneel worden ingezet.
Zips 138

Concept voor een rustige werkomgeving

De panelen zorgen niet alleen voor geluidsdemping, maar ook voor een inspirerende rustige werkomgeving. Voor een optimaal resultaat werkten we een concept uit met frisse natuurfoto’s in zachte pasteltinten.
Zips 264
Zips 195

De materialen:

Voor dit project verzorgden wij:

• 459 akoestische plafondpanelen
• 72 akoestische wandpanelen
• 61 vrijhangende akoestische panelen
• 40 verrijdbare akoestische dividers

Gedurende het traject namen wij het ontwerp, de projectbegeleiding, de productie en montage voor onze rekening, waarmee Westrom volledig werd ontzorgd. Tijdens de gefaseerde montage die 4 weken duurde konden de medewerkers gewoon blijven werken.

Zips 163

Meer weten?

Wil je meer weten over onze akoestische interieuroplossingen? Neem direct contact met ons op.

Vergelijkbare projecten