Zwembad In de Bandert

Leisurepark In de Bandert, in de gemeente Echt-Susteren, is een waar familiepark waar je samen kunt sporten, ontspannen en recreëren. MH Roadstyling mocht ook haar bijdrage leveren aan de nieuwe inrichting van het zwembad en het buitengebied. Voor het zwembad In de Bandert (in opdracht van beheerder Menswel) en in het buitengebied “Familiepark In de Bandert” (in opdracht van Gemeente Echt-Susteren) mochten wij diverse uitingen realiseren. Hierbij moesten wij steeds voor ogen houden dat het park veilig, duurzaam en toegankelijk zou zijn voor iedereen, jong én oud.

MGL5955 A
MGL5979 A
MGL5974 A

In het zwembad is binnenbewegwijzering aangebracht door middel van folietoepassingen. Door de keuze voor folie wordt de bewegwijzering namelijk opgenomen in de omgeving en doet deze weinig afbreuk aan de ruimte. Darnaast geeft het een strakke uitstraling. Ook zijn er diverse decoratieve interieur- en raamfolies aangebracht, die het zwembad op specifieke plekken een extra beleving geeft.

MGL6082 A

Een zwembad is natuurlijk een grote (holle) ruimte met weinig stofdeeltjes, waardoor het in geluidstermen als “hard” interieur omschreven kan worden. Om het geluid te kunnen dempen, zijn er 23 akoestische wandpanelen/ stretchframes geplaatst. Door middel van onze textielframes voorzien van een akoestische vulling hebben we de ruimte in één keer voorzien van zowel een gepersonaliseerd interieur alsook een functionele oplossing geboden. Ook aan het plafond zijn 53 akoestische witte/blanco plafondpanelen gehangen die, in combinatie met onze akoestische wandpanelen, zorgen voor een optimaal geluidsniveau in de ruimtes.

MGL6047 A

Het buitengebied is door ons voorzien van een custom made bewegwijzeringssysteem, samengesteld uit full colour bedrukt plaatwerk op hardhouten palen. Deze uitvoering ligt in lijn met de voorkeur voor duurzame materialen en past daardoor feilloos in de natuurlijke uitstraling van het familiepark.

We zijn trots dat we onze bijdrage mochten leveren aan deze bijzondere plek in de gemeente Echt-Susteren.

MGL6012 A
MGL5997 A
MGL5991 A
MGL6108 A
MGL6092 A

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen voor buitenreclame, interieur of bewegwijzering? Neem direct contact met ons op.

Vergelijkbare projecten