Wrapfolie

Onbegrensde mogelijkheden met carwrapping

Je auto laten wrappen, omdat je de kleur niet meer mooi vindt of omdat je een rijdende reclame wil voor je auto? Dat is echt een meerwaarde! Goede voertuigreclame maakt namelijk hét verschil. Dit krachtige reclamemiddel realiseren we middels wrapfolie. Ben je benieuwd wat een carwrap voor jou kan betekenen of wat een nieuwe kleur of look voor jouw auto doet? Lees dan verder om te ontdekken hoe jouw bedrijf kan opvallen met een car wrap.

IMG 0738

Reclame voor je voertuig met wrapfolie

Een van onze aangeboden diensten bij MH Roadstyling is voertuigreclame. Het verhaal van jouw bedrijf of merk is uniek en dat kun je middels autoreclame laten zien, bijvoorbeeld door car wrapping. Hierbij maken we gebruik van wrapfolie om voertuigen volledig in te pakken met een op maat gemaakt ontwerp. Zo’n ontwerp wordt op maat gemaakt en daar zorgen onze grafische vormgevers voor. We denken mee en maken een passend ontwerp voor elk voertuig van jouw wagenpark. Het blijft niet alleen bij car wrapping, onze monteurs kunnen namelijk ook zorgen voor bescherming van de auto middels een onzichtbare wrapfolie.

Waarom car wrapping met wrapfolie?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor car wrapping. Sommige mensen vinden de kleur van hun huidige auto lelijk of kopen een nieuwe auto met een goedkopere kleur en laten 'm dan omtoveren naar hun favoriete kleur. Soms mag een auto gewoonweg meer opvallen. De auto helemaal inpakken noemen we dus een carwrap.

Soms gebeurt het wrappen van auto’s uit esthetisch oogpunt, maar vaak heeft een voertuigreclame een zakelijke insteek. Je hebt de mogelijkheid om de auto neutraal te laten wrappen, in één foliekleur of een op maat gemaakt ontwerp te laten maken. Waar jij ook voor kiest, wij realiseren het! Een auto met een neutrale wrapfolie is uiteraard gemakkelijker te verkopen dan een persoonlijk ontwerp. Heb je dus al de perfecte auto gevonden, maar bevalt de kleur niet? Of wil je naamsbekendheid via je voertuig? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

1
DSC06391
DSC06424

Wrapfolie voor auto als reclame

Het inzetten van voertuig reclame is tegenwoordig onmisbaar. Het is een effectieve manier om aandacht van potentiële klanten te trekken. De voertuigen kunnen ingezet worden voor het verspreiden van jouw boodschap. Gewrapte voertuigen zijn een rijdende reclame voor je bedrijf. Dit geldt zelfs wanneer het voertuig geparkeerd staat. Het regelmatig zien van een bedrijfsauto zorgt voor merkherkenning bij mensen. Dit kan de klanten uiteindelijk aanmoedigen contact op te nemen. Met de aantrekkelijke designs die MH Roadstyling voor je kan ontwerpen is er geen twijfel over dat jouw voertuig visueel aantrekkelijk wordt! Kies daarom voor car wrapping.

IMG 9429 Kopie
Michael Coenen 09 72

Val op met een car wrap

Met een volledige car wrap val jij écht op. Jouw voertuig krijgt een totale make-over met gekleurde wrapfolie als autobestickering. Hierin zijn verschillende texturen en drukken mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan mat, brushed, metallic of zelfs hout of leer. Met het gebruik van wrapfolie voor jouw auto creëer je bedrijfsbranding. Deze branding straalt professionaliteit uit. Hiermee laat je een positieve indruk achter. Onze grafisch ontwerpers bepalen in overleg met jou wat de uitstraling van het voertuig moet worden. Volledige klanttevredenheid staat daarbij voorop. Hierbij is het mogelijk om details probleemloos mee te nemen. Denk aan details als handgrepen, gril, spiegels en spoilers. Zo geven we het voertuig een compleet nieuwe, exclusieve uitstraling. Een niet onbelangrijk feitje om hierbij te benoemen: we werken uitsluitend met de absolute topmerken folies in de markt! Zo kunnen we de kwaliteit van jouw bedrijfsauto zeker waarborgen.

20200304 080331
Golf 7 202002032 juni LA
14 geen kenteken

Geef jouw auto vandaag nog een make-over met wrapfolie

Of je nou je auto wil laten bestickeren middels autobelettering of een volledige car wrap wil, er is veel mogelijk! We zijn gespecialiseerd in diverse reclames om jouw bedrijf er echt uit te laten springen. Een van de belangrijkste soorten is uiteraard buitenreclame. Hier is voertuigreclame een variant van waar je ongetwijfeld langdurig profijt van zal hebben! We bespreken en realiseren graag jouw wensen en zijn onbegrensd in reclame; van interieurstyling tot gevelreclame. Neem daarom nu contact met ons op!

Gerelateerde projecten