Roermond

Vang gelijk de aandacht met onze imposante billboards

Benieuwd wat billboards reclame voor jouw bedrijf kan betekenen? Deze doeltreffende vorm van adverteren wordt al decennialang gebruikt: het is ontzettend krachtig en effectief. Met reclame in de vorm van billboards bereik je een groot (voorbijgaand) publiek, omdat deze billboards vaak op druk bezochte locaties worden geplaatst.

Collages 4

Jouw reclame op billboards

Deze imposante reclame billboards vangen onmiddellijk je aandacht. Of je nu onderweg bent naar je werk, een ontspannend ritje maakt door de stad of simpelweg je dagelijkse boodschappen doet, billboards zijn er om je te informeren, te activeren en soms zelfs te vermaken. Ze zijn een onmisbaar element geworden in de huidige tijd, waarin merken concurreren om de kostbare aandacht van consumenten. MH Roadstyling staat klaar om je te begeleiden en te helpen bij het benutten van de kracht van billboards reclame. Om zo jouw boodschap effectief over te brengen en je bedrijf te laten groeien. Interactieve digitale billboards en gepersonaliseerde advertenties zijn immers de toekomst. Andere voorkomende soorten zijn:

 • Klassieke billboards of zogeheten bulletin-billboards
 • Vinyl billboards
 • Spandoek billboards
 • Poster billboards
 • Mobiele billboards
 • 3D-billboards
 • Digitale billboards
 • Zeildoek billboards

Waarom kiezen voor billboards reclame?

Billboards reclame is één van de vele soorten buitenreclame. Zo kun je ervoor kiezen om je te focussen op billboards in Nederland, of om het te combineren met andere typen buitenreclame. Denk hierbij aan gevelreclame, lichtreclame, reclamezuilen, vlaggen, raamfolies, etc. Het voordeel van reclame in de vorm van billboards is dat ze opvallen en een groot bereik hebben. Daarbij zijn ze flexibel inzetbaar en kunnen ze worden aangepast aan specifieke doelgroepen of campagnes. Daarom nemen we bij MH Roadstyling altijd de tijd om tijdens een eerste gesprek uitgebreid te bespreken wie jouw doelgroep is en welke boodschap je wilt overbrengen. Daarna gaan we aan de slag. Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, het stimuleren van verkoop, het promoten van een nieuw product, of het informeren van het publiek, we zorgen ervoor dat we een ontwerp maken dat aansluit bij jouw bedrijf.

We ontzorgen je ook door het selecteren van de meest geschikte locatie voor de billboards reclame en het verzorgen van vergunningen. Het is een kosteneffectieve manier om jouw boodschap aan een breed publiek over te brengen. Kortom, reclame billboards zijn een krachtig middel om je merk of boodschap te promoten en onder de aandacht te brengen van je (potentiële) klanten. De voordelen van billboards reclame:

 • Groot bereik en zichtbaarheid
 • Geografische targeting
 • Mogelijk op zowel regionaal als nationaal gebied
 • Direct aandacht trekken
 • 24/7 zichtbaar
Carvitaal 9
Carvitaal 14

Billboards in Nederland met MH Roadstyling

Bij MH Roadstyling geloven we in een langdurige samenwerking met onze klanten en in het leveren van professioneel advies dat gebaseerd is op jouw unieke behoeften en doelen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je billboard reclamecampagne opvalt en impact heeft op je doelgroep. Wij bieden fullservice reclameoplossingen en interieurtoepassingen en we produceren niet alleen maar bieden een totaalpakket aan. Als full-service operator in de reclamewereld ontzorgen we je gedurende het hele proces. Van eerlijk advies, spot-on projectbegeleiding, gelikte vormgeving tot maatwerk productie, perfecte montage en vakkundig onderhoud. Wij denken met je mee, maar bovenal: we realiseren het! Hierbij staat kwaliteit voorop. Samen hebben we maar één doel: een supertevreden klant.


Ben je van plan een nieuwe billboard reclame campagne of andere reclame uitingen te lanceren? Bekijk dan hier een aantal voorbeelden van onze projecten. Of je nu op zoek bent naar opvallende creatieve ontwerpen, effectieve locatiestrategieën of meetbare resultaten, het kan allemaal! Met ons toegewijde team van experts kun je rekenen op een partner die je helpt je doelstellingen te behalen en je boodschap op een overtuigende manier over te brengen aan je doelgroep. We kijken ernaar uit om samen te werken en jouw reclamecampagne tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen ondersteunen.

Gerelateerde projecten