IMG 1670

Jouw merk als middelpunt van je interieur

Ben jij op zoek naar een manier om je muur een nieuwe look te geven? Zoek dan niet verder, wij hebben de oplossing voor elke muur! Je kunt ervoor kiezen om je muren te schilderen, maar met onze toepassingen ga je voor een perfect resultaat. Wij bieden namelijk de mogelijkheid jouw muren te wrappen middels muurfolie. Door het gebruik van muurfolie creëren we meer leven en sfeer in jouw kantoor, kantine, studio of waar je maar wilt. Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel, dus een vlekkeloos resultaat is bij ons gegarandeerd!

interieur muurfolie

Muren wrappen met muurfolie door MH Roadstyling

Je vraagt je waarschijnlijk af: muren wrappen, is dat niet hetzelfde als behangen? Het antwoord is simpel gezegd: nee. Het verschil zit hem in de kwaliteit van de folie en het type ondergrond. Muurfolie kan namelijk op vele ondergronden worden toegepast, zelfs als deze enorm ruw of onbehandeld is. Onze folies worden op maat gemaakt, vaak uit één stuk waardoor er geen problemen ontstaan met patronen die moeten aansluiten. De folie wordt full colour bedrukt en ieder design is mogelijk. Onze grafisch ontwerpers maken voor iedere ruimte een passend ontwerp. Van subtiel patroon tot spetterende foto in de beste kwaliteit.

zuydgroep muurfolie

Is mijn muur geschikt om gewrapped te worden met muurfolie?

Muurfolie kan over het algemeen vrijwel op elk oppervlak toegepast worden. Wanden van bijvoorbeeld ruwe baksteen, gipsplaat, metaal, beton of kunststof zijn allen mogelijk om te wrappen. Heb jij interesse in de aankleding van een wand, kantoor of volledig pand? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Zelfs op absorberende ondergronden kan muurfolie worden aangebracht!

D357b72b 325c 48f1 af29 6a95b7776415
02a
00fb

De voordelen van muurfolie

Zoals eerder vermeld kan het toepassen van muurfolie veel doen voor de uitstraling van een ruimte. Hier zijn een aantal voordelen op een rijtje:

  • Veelzijdigheid: muurfolie is geschikt voor nagenoeg alle ondergronden en daardoor veelzijdig toe te passen. Daarnaast zijn allerlei ontwerpen mogelijk en (een combinatie van) een matte of glanzende afwerking maakt de uitstraling compleet.
  • Ruimtebesparend: het aanbrengen van muurfolie maakt meteen een statement in een ruimte. Je hebt dan verder weinig meubels of decoraties meer nodig in je interieur. Een perfecte oplossing, zeker voor kleine ruimtes.
  • Duurzaamheid: bij MH Roadstyling gaan we duurzaam te werk, hiervoor zijn we gecertifieerd door middel van de ISO 14001. Ook muren wrappen gebeurt zo duurzaam mogelijk. De folie gaat namelijk jarenlang mee zonder te beschadigen of te vervagen. Daarnaast worden al onze folies geprint d.m.v. 'groene' latexinkt op waterbasis.
  • Creatieve mogelijkheden: muurfolie biedt onbegrensde mogelijkheden om je wand die uitstraling te geven die je wenst. Immers; elke denkbaar design is mogelijk en wij ontwerpen het. We kunnen de volledige ruimte aankleden en in combinatie met bijvoorbeeld moswanden, freesletters en verlichte items kunnen we een echte eyecatcher maken van je muur.
3fae86c6 81f6 417e b20e 7754442909dd

Muren wrappen is vakwerk

Bij MH Roadstyling kun je niet alleen terecht voor buitenreclame, maar ook voor professionele montage van hoogwaardige muurfolie. Het gebruik van muurfolies is de ideale manier om jouw muren een nieuwe persoonlijke touch te geven. Kies je voor MH Roadstyling? Dan kies je voor een team van vakmensen. We nemen bij elk project de tijd om jouw wensen te bespreken. Dit geldt ook bij het muren wrappen. We helpen je graag om voor jouw ruimte een passend interieur te creëren met een persoonlijke uitstraling. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Dit wil zeggen dat we niet alleen met je meedenken, maar jouw wensen ook volledig kunnen uitvoeren, van ontwerp tot en met montage.

Transformeer vandaag nog jouw muur met muurfolie

Overtuigd? Waar wacht je dan nog op! Kies vandaag nog voor onze muurfolie. Neem gerust contact met ons op!
Contact
243 A6583 2
Gerelateerde projecten