Terhills Resort, het Ibiza van België, opent haar deuren

IMG 5258
Datum 15 jun. 2021
Leestijd 2 minuten

Flexibel zijn, meedenken en ontzorgen

Terhills Resort (by CenterParcs) is een kleinschalig premium resort waar luxe en natuur hand in hand gaan met stijlvolle cottages aan het water. Een pareltje dat net haar deuren geopend heeft, op nog geen half uur van Sittard. MH Roadstyling stond garant voor het ontwerp, de productie en de montage van de benodigde bewegwijzering en signing op het park en in de ‘Country Club’.

IMG 5250
IMG 5348

Terhills Resort ligt pal naast Nationaal Park Hoge Kempen. Een prachtige omgeving om te wandelen, te shoppen, te relaxen of te waterskiën. Het park is van alle faciliteiten voorzien. Om je er thuis te voelen en je weg te vinden, moest de signing ook deze uitstraling hebben. Laat dat maar aan ons over.

“We hebben veel custom made materialen gebruikt, van aluminium tot hout en zowel verlicht als onverlicht. Natuurlijk met inachtneming van de huisstijl van CenterParcs-Terhills”, aldus Fön Schulpen, accountmanager bij MH Roadstyling en projectleider van onder andere Terhills Resort.

04

Een bewegwijzering is een omvangrijk project. Fön vervolgt: “We zijn vaak al een half jaar bezig met de voorbereidingen, van ontwerp tot productie. Dit resulteert in een wayfinding voor alle bewegingen op het park, zowel binnen als buiten. Circa 800 stuks unieke geplaatste items.” De foto’s geven een impressie van wat we allemaal gedaan hebben. Naast de unieke en uitgebreide bewegwijzering op het park en in de Market Dome heeft ook de shuttlebus een belettering gekregen.

02a

De sfeer binnen het MH-team is net zo belangrijk als de kwaliteit van de producten. Prettig werken doet veel. Er wordt veel gelachen, maar voornamelijk heel hard gewerkt . “We hebben allemaal dezelfde visie en willen een resultaat achterlaten wat we zelf ook thuis zouden willen. De klant volledig ontzorgen hoort daar ook bij.”

Terhills Resort is een nieuw aangelegd park. “Omdat er nog helemaal niks was, hebben wij alles met behulp van een plattegrond moeten plaatsen. Dat vraagt om goed overleg en voortdurend contact met de opdrachtgever, die positief is over MH Roadstyling. Met name de korte lijnen, het ontzorgen, de prettige contactmomenten, het snel oppakken van alle onvoorziene of gewijzigde werkzaamheden en de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden stemt tot tevredenheid.”

06

Deze tevredenheid is mede te danken aan een ervaren team en de teamspirit bij MH. Iedereen heeft zich vol gegeven en dat komt tot uiting in een prachtig park met dito signing.

Meer zien? Bekijk het project met foto’s.

IMG 5293b