IMG 8885 1

Modern jasje voor bedrijfspand Gehlen

Voor Gehlen Zonwering hebben wij de rebranding verzorgd. Alle uitingen in en rondom het pand werden voorzien van de nieuwe huisstijl. Met als echte blikvanger de vernieuwde gewrapte gevel die weer helemaal 2023 is!

IMG 8781 1

We pakken je helemaal in

De nieuwe gevel van het bedrijfspand van Gehlen springt meteen in het oog. Met het aanbrengen van onze duurzame gebouwenfolie is het pand weer helemaal van deze tijd en een echte blikvanger!

De saaie en verouderde witte gevel werd in zijn geheel ingepakt met groene façade folie, waardoor het bedrijfspand weer helemaal van deze tijd is. De bijzondere kleurencombinatie van Gehlen werd intact gehouden, alleen met iets meer contrast (ontwerp nieuwe huisstijl door 51 North).

IMG 8725
IMG 5010
Het oude aanzicht van de gevel.
IMG 8773 2
Je pand weer als nieuw met façade folie.
IMG 8776

Helemaal van deze tijd

De verlichte gevelletters in mooi oranje steken nu strak af tegen de donkere ondergrond en zijn in de avond goed zichtbaar door de LED verlichting. De productie en voorbereidingen doen we allemaal in eigen huis en op locatie wordt het gevellogo vakkundig gemonteerd.

Een leuk accent op de gevel is dat de regenpijpen ook oranje gewrapt zijn! 🧡

IMG 8825 6

Doorvertalen huisstijl

Vernieuwing van de huisstijl kan zoveel doen voor je bedrijf. En de juiste doorvertaling is essentieel. Naast de gevel hebben we ook de signing rondom de locatie aangepast. Entreeborden, bewegwijzering, raamfolies en logoborden zijn ontworpen in de nieuwe huisstijl, in huis geprint en door onze monteurs op locatie vervangen.

IMG 8811
IMG 8817 5
IMG 8786 4
IMG 8780
IMG 8907
IMG 8903
IMG 8896
IMG 8798
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}

Façade folie voor kozijnen en gevels

Zoals Gehlen specialist is in zonwering, overkappingen en (garage)deuren, zo zijn wij dé partner voor façade folie. Deze folie geeft jouw bedrijfspand echt een flinke upgrade, en zelfs zonder verbouwingsoverlast! Dat is niet alleen een lust voor het oog maar zorgt er ook voor dat gevels langer meegaan. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een passende uitstraling en een duurzame montage.

Bekijk hier de metamorfose van Gehlen:

Schermafbeelding 2023 08 08 om 11 43 35
Vergelijkbare projecten