Gevel 2a

Locatie Teranda zichtbaar!

Teranda ontwikkelt, produceert en verkoopt aluminium systeemoplossingen voor terrasoverkappingen, vaste wanden, schuifwanden, zonwering en diverse toepassingen voor huis & tuin. Ze hebben onlangs een nieuw Europees hoofdkantoor geopend in Heerlen en wij hebben hun locatie zichtbaar gemaakt!

Gevel 5

Gebouwenfolie op de gevel

Gebouwenfolie op de gevel maakt echt het verschil. Door het aanbrengen van de lichte façade folie ontstaat er een mooie vlakverdeling en striping. Hierdoor krijgt het pand van Teranda een strakke en moderne uitstraling en het logo op de gevel komt zo mooi tot z'n recht, zowel op de lichte als donkere ondergrond.

De verlichte gevellogo's zijn door ons geproduceerd, op schaal ingetekend en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.

Buiten bewegwijzering

Om alles in goede banen te leiden hebben we ook de bewegwijzering geplaatst. Ook deze zuilen zijn in huis vervaardigd en op locatie gemonteerd.

IMG 7420
Gevel 3
Teranda04

Volop in beweging

Teranda is gevestigd op bedrijvenpark Trilandis in Heerlen. Het hoofdkantoor, de productie en het magazijn zijn hier gevestigd. Wij gaan de komende tijd ook nog aan de slag met de binnen bewegwijzering en de showroom.

We'll keep you posted!

IMG 8653
IMG 7421
Vergelijkbare projecten