digital signage display

Digitale signing biedt legio mogelijkheden

Digital signage display is het ideale middel om klanten, bezoekers en medewerkers te bereiken! Met digitale display signage bereik je jouw publiek met jouw boodschap in één oogopslag. De displays, bijvoorbeeld een LED-scherm of LCD-scherm, passen in elke omgeving en zijn er in veel verschillende afmetingen. Dankzij digitale beeldschermcommunicatie bereik je de doelgroep op het juiste moment. Je spreekt hen op een efficiënte manier aan middels audiovisuele displays. Plaats je digital signage display waar jij wilt en kies de juiste content om het gedrag van je publiek positief te beïnvloeden. Breng met de kracht van een digital display jouw boodschap effectief over!

IMG 3220

De voordelen van digital display signage voor jouw marketing

Hoe kan digitale display signage jou helpen? Digitale signage wekt de betrokkenheid van consumenten op. Ongeacht of het gaat om informatieverstrekking, adverteren of navigeren. Met de juiste middelen, boodschap en locatie maak je hét verschil voor klanten, bezoekers en medewerkers. Verder zijn digitale signage displays op lange termijn kosten-efficiënter dan gedrukte reclame. Het inzetten van een digital signage display biedt enorme flexibiliteit doordat je content eenvoudig en snel kunt aanpassen aan jouw behoeften. Ook zijn digitale display signage borden effectiever in het communiceren van jouw marketing. Bewegende beelden en dynamische content trekken namelijk meer aandacht dan statische borden. We kijken graag samen naar de mogelijkheden om jouw product of event zo goed mogelijk te adverteren op onze digital signage schermen. We bieden een totaalconcept met gebruiksvriendelijke software voor eenvoudig eigen gebruik. Bij vragen staat ons team klaar en helpen we je om direct aan de slag te gaan. Aarzel niet en neem contact met ons op!

20220322 091857746 i OS

Digital signage display: zowel innovatief als duurzaam

Onze producten bieden we aan op basis van innovatie en duurzaamheid. Dit geldt ook voor de digital signage displays. De displays met LED- en LCD-verlichting zijn beter voor het milieu en hebben een langere levensduur. Ook is het soort verlichting voor de digital signage display op langere termijn duurzaam qua kosten. Dit komt door de lage energie- en onderhoudskosten en de mogelijkheid om content te wijzigen zonder het vervangen van fysieke materialen. U kunt onder andere kiezen uit een ledscherm of lcd-scherm.

Digital Signage

Opties binnen digital signage displays

Zowel het kopen als leasen van een digitaal scherm is bij ons mogelijk. De samenwerking stopt niet bij het installeren van jouw digitale display signage. We zetten een extra stap om een totaalconcept van eenvoudig bedienbare software te faciliteren. De beste hardware en installatie op locatie bieden wij ook graag aan. Zo kunnen we zo snel mogelijk met jouw digital signage display aan de slag gaan!

20220322 091507788 i OS

Het totaalconcept van digital display signage

Jouw marketing kan op verschillende schermen getoond worden. Voor zowel buitenreclame als binnen reclame bieden we verschillende opties. Met het totaalconcept van eenvoudig bedienbare software helpen wij jou de aandacht te trekken die je wenst. De communicatie van digital signage display zorgt voor een wow-effect en maakt jouw boodschap super effectief. Zo bieden wij digital signage display buiten aan middels onder andere LED-schermen. Deze zijn van grote afstand zichtbaar en vooral handig voor langs een drukke weg. Verder bieden we digitale display signage in de vorm van LCD-schermen. Met een LCD-display heb je helder beeld in televisiekwaliteit. Dit is perfect voor informatie die van dichtbij leesbaar moet zijn. De displays zijn geschikt voor narrowcasting/informatieverstrekking, maar bijvoorbeeld ook als wayfinding binnen een bedrijf of een duidelijke bewegwijzering voor gasten. Wij staan altijd klaar om jou te adviseren over de juiste afmetingen én verzorgen de complete installatie. Ook kunnen we de content van jouw scherm

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


Digitale signing Valk
mobiel ledscherm
Gerelateerde projecten