IMG 1915

Land van Gulick in Sittard, wat vroeger dienst deed als middelbare school, heeft een nieuwe bestemming gekregen. Woningcorporatie ZOwonen heeft dit historische pand prachtig opgeknapt en helemaal eigen gemaakt. Bekijk hoe fantastisch de locatie is geworden.

IMG 1881 ph

Expertise

In het ontwerp van architect Koen Savelkoul (ontheroad creatives) zaten voor ons wat uitdagingen, met name de visual op de wanden in de kantine. Deze loopt namelijk door op het plafond. Vanaf het beginstadium is onze expertise geraadpleegd om tot de beste keuzes te komen.

Om je een indruk te geven. De zijwand werd voorzien van naadloos behang (van 15 x 6 meter) en dit liep over in akoestische textielframes (van 15 x 7,5 meter) op het plafond. Het was een uitdaging om beide materialen zonder zichtbare overgang in elkaar te laten overlopen. Verder moest er rekening worden gehouden met de aanwezige 'techniek' op het plafond. In overleg met de architect werden de visuals achter de buizen en lichtframes geplaatst.

Zo collage

Met een team van 70 medewerkers zijn wij flexibel inzetbaar en kunnen we, zelfs met een strakke deadline, indien gewenst veel mensen inzetten om een project tijdig op te leveren. Ook specialistische opdrachten, zoals deze kantine, brengen wij tot een goed resultaat.

IMG 1920b
IMG 1895b
IMG 1908b
IMG 1900b
IMG 1872b
${humanReadableIndex} / ${formattedLength}
IMG 1910

Visuals versterken karakter van gebouw

De transformatie naar een nieuwe werkomgeving is zorgvuldig uitgevoerd, met respect voor de historische elementen. De charme van het gebouw is door de prachtige visuals alleen maar versterkt. In totaal hebben wij 15 kantoren voorzien van naadloos behang.

Om je een idee te geven: dit resulteerde in ruim 300 m2 behang wat wij geprint en geplaatst hebben.

IMG 1876
IMG 1890
IMG 1906

De muurvisuals liepen ook deels door op raampartijen. Dit werd geprint op een speciale (transparante) folie. Zo hou je deels privacy en heeft het daarnaast een decoratieve functie.

IMG 1912
IMG 1914

De samenwerking tussen aannemer, architect en uitvoerder resulteert in een inspirerende werkplek en een prachtige ontmoetingsplek voor medewerkers én relaties.

Vergelijkbare projecten